Меню
Меню
Code Fashion Awards 2022

03.10.2022 11:14:22

Code Fashion Awards 2022

Ревю на бижута с диаманти даде началото на едно от най-звездните събития тази година - Code Fashion Awards 2022 

Goto Jewellery and diamonds представи последните тенденции в света на бижутата с диаманти по време на откриващото ревю на Code Fashion Awards 2022. Темата на церемонията тази година бе “Пътуване във времето”, а за къде е едно пътуване без хубава музика. Освен със скъпоценен блясък на сцената, ревюто на Goto Jewellery and diamonds създаде еуфория и с участието на любимия Venzy, който представи своята най-нова песен.

Цяла вечер диамантите на Goto блестяха на сцената, благодарение на водещите Александра Богданска и Емил Кирилов, които смениха три различни визии от три велики епохи и показаха, че красивите бижута с диаманти са неделима част от всяка визия, както в миналото така и в бъдещето. 

Бляскавата церемония събра на едно място редица популярни личности, доказани имена в света на модата и тепърва налагащи се брандове, а дългоочакваните статуетки на Code Fashion Awards отидоха при най-добрите от най-добрите. За представителя от екипа на Goto Jewellery and diamonds бе удоволствие да връчи наградата за “Бързо развиващ се дизайнер/бранд” на Papena, а брандът от своя страна побърза да защити статуетката си с уникално ревю, в което участие взеха половинката на Даниел Бачорски и няколко месечният им син, последвани на сцената от дечица, а дори и кученца.

Тази година церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи – Конкурс за устойчива мода, каузата за Слънчевите спортисти на България и Фондация “С любов към теб” и инициативата на Български Червен кръст за бежанците от войната.

 

За повече информация и любопитни кадри посетете сайта на Code Fashion Awards

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мода и новини

Мода и новини

Code Fashion Awards 2022

Code Fashion Awards 2022

Ревю на бижута с диаманти даде началото на едно от най-звездните събития тази година - Code Fashion Awards 2022 Goto Jewellery and diamonds представи посл Ревю на бижута с диаманти даде началото на едно от най-звездните събития тази година - Code Fashion Awards 2022 Goto Jewellery and diamonds представи посл 2022-10-03T11:15:49+00:00 Code Fashion Awards 2022

<p>Ревю на бижута с диаманти даде началото на едно от най-звездните събития тази година - Code Fashion Awards 2022&nbsp;</p> <p>Goto Jewellery and diamonds представи последните тенденции в света на бижутата с диаманти по време на откриващото ревю на Code Fashion Awards 2022. Темата на церемонията тази година бе &ldquo;Пътуване във времето&rdquo;, а за къде е едно пътуване без хубава музика. Освен със скъпоценен блясък на сцената, ревюто на Goto Jewellery and diamonds създаде еуфория и с участието на любимия Venzy, който представи своята най-нова песен.</p> <p>Цяла вечер диамантите на Goto блестяха на сцената, благодарение на водещите Александра Богданска и Емил Кирилов, които смениха три различни визии от три велики епохи и показаха, че красивите бижута с диаманти са неделима част от всяка визия, както в миналото така и в бъдещето.&nbsp;</p> <p>Бляскавата церемония събра на едно място редица популярни личности, доказани имена в света на модата и тепърва налагащи се брандове, а дългоочакваните статуетки на Code Fashion Awards отидоха при най-добрите от най-добрите. За представителя от екипа на Goto Jewellery and diamonds бе удоволствие да връчи наградата за &ldquo;Бързо развиващ се дизайнер/бранд&rdquo; на Papena, а брандът от своя страна побърза да защити статуетката си с уникално ревю, в което участие взеха половинката на Даниел Бачорски и няколко месечният им син, последвани на сцената от дечица, а дори и кученца.</p> <p>Тази година церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи &ndash; Конкурс за устойчива мода, каузата за Слънчевите спортисти на България и Фондация &ldquo;С любов към теб&rdquo; и инициативата на Български Червен кръст за бежанците от войната.</p> <p>&nbsp;</p> <p>За повече информация и любопитни кадри посетете сайта на Code Fashion Awards</p>

Сравнение на продукти